Новини

Изпрати статията по email

Годишна дистрибуторска среща на Сиела Норма АД 2015

21 януари 2015

 

На 16 и 17 януари 2015 г., в хотел Витоша, град София се проведе традиционната годишна среща на дистрибуторите на продуктите, предлагани от СИЕЛА НОРМА АД. Тази година на събитието присъстваха представители от регионалните офиси на компанията в Пловдив и Варна, както и повече от 50 дистрибутори от цялата страна. Изпълнителния Директор г-н Веселин Тодоров приветства присъстващите и представи новият екип в направление СИЕЛА ПИС – Търговския Директор Албена Лозанова и Мениджър Маркетинг и Връзки с обществеността Силвия Зарева.

 

В рамките на двудневната програма присъстващите се запознаха с новостите в продуктовата гама на СИЕЛА НОРМА АД – видяха презентации на най-новите УНИКАЛНИ продукти Сиела Профил на купувача и Сиела Здравеопазване. Програмата на събитието включи и подробно представяне на обновените продукти Сиела Строител и Сиела Енергетика и Околна среда. Дистрибуторите бяха информирани за новите разработки в Сиела Инфо, а в рамките на втория ден видяха презентация за брокерската оперативна система БОС. Вторият ден на срещата колегите инициираха дискусия, в която се обсъдиха актуалните проблеми, цели и приоритети на дистрибуторите и на компанията.

 

На събитието бяха отличени и връчени награди на дистрибутори в различни категории като „Най-добра сделка за 2014 г” – Ивайло Гаврилов – гр. София, „Най-успешен бизнес в страната за 2014 година” – Николай Симеонов – гр. Благоевград, „Най-лоялен партньор” – Сава Каров - гр. Бургас

 

Поредната годишна среща-семинар на СИЕЛА НОРМА АД затвърди добрите връзки, които фирмата поддържа със своите дистрибутори от цялата страна. Събитието отрази стремежа на екипа за постоянна комуникация със своите партньори с цел увеличаване на пазарния дял и ефективно грижа за клиента.

 

Благодарим на всички гости, които успяха да присъстват и взеха дейно участие в програмата. Желаем успех на нашите партньори, като се надяваме тази среща да помогне за продължаване на ефективното ни сътрудничество.

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките