Новини

Изпрати статията по email

"Сиела Норма" АД започна обучения на служители от Агенцията по вписванията

17 юли 2015

 

СИЕЛА НОРМА започна изпълнението на договор №14-22-40/24.09.2014г. с възложител Агенцията по вписванията. Договорът бе сключен на 13.07.2015 г., с предмет „Повишаване на квалификацията и професионализма на служителите от Агенция по вписванията чрез специализирани обучения“, който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд, номер на договора: №14-22-40/24.09.2014г.“

В рамките на изпълнението, СИЕЛА НОРМА АД ще обучи 200 човека от Агенция по вписванията, по следните три теми:
1. по Семейния кодекс;
2. по Закон за регистър Булстат;
3. по Закон за кадастъра и имотния регистър.

Ще бъдат проведени обучения в градовете София, Бургас, Варна, Враца, Велико Търново и Пловдив.

Основната цел на трите обучения е развиване на умения на служителите на Агенция по вписванията, които нямат юридическо образование, да навлязат в материята на законите, които са пряко свързани с работата им.
Резултат от изпълнението на обученията е 200 броя обучени служители от администрацията на Агенция по вписванията. На обучените служители ще бъде повишена правната култура на неюристи, служители от всички регионални дирекции в ГД „Регистри“ – административни разпоредби в прилагането на Семейния кодекс, Закон за регистър Булстат и Закона за кадастъра и имотния регистър.

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките