Новини

Изпрати статията по email

Ден на народните будители със

Ден на народните будители със "Сиела"

30 октомври 2015

 

Драги читатели,

Вярваме (и знаем, че ще се съгласите с нас), че най-добрият начин да се отбележи Деня на народните будители е чрез книгите и четенето. Затова на първи ноември (неделя) ние от издателство „Сиела” отново ще дадем традиционната си отстъпка от 50% за всички книги на издателството, като тази година намалението важи и за заглавията на издателство „Deja Book”! Възползвайте се от тази чудесна възможност във верига книжарници „Сиела”, онлайн на www.ciela.com, а за първи път възможност да купите книга на половин цена ще имате и от бензиностанциите на “OMV” в цялата страна!

 

Съветваме ви да обърнете специално внимание на най-новите ни книги – „Бъдеще” на Дмитрий Глуховски, „Белжар” на Мег Уолицър, „Засенчено слънце” на Н. К. Джемисин, „Разбойници” на Джордж Р. Р. Мартин, „Баба праща поздрави и се извинява” на Фредрик Бакман, „Границата” на Робърт МакКамън, „Отплаване. Фантастичното пътешествие на Уайтснейк” на Мартин Попов, „Алена кралица” на Виктория Айвярд, „Приятелски огън” на Елиът Акерман, „Ръководство на героя за спасяване на кралството” на Кристофър Хийли, „Граматика на фантазията” на Джани Родари и още много.

 

Не се бавете – промоцията важи до изчерпване на количествата, а на последните ни промоции някои от хитовите заглавия се изчерпаха за часове!

 

Ще ви очакваме!

 

 

50%

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките