Новини

Изпрати статията по email

Абонамент за членовете на Софийска Адвокатска Колегия през 2016

Абонамент за членовете на Софийска Адвокатска Колегия през 2016

19 януари 2016

 

Партньорството между СИЕЛА НОРМА АД и СОФИЙСКА АДВОКАТСКА КОЛЕГИЯ продължава и през 2016 година. СИЕЛА НОРМА ще предостави и през 2016 година право на всеки адвокат, член на колегията до продуктите Сиела Норми – Българско право, Съдебна практика, Неофициален раздел на Държавен вестник.

В допълнение адвокатите, членове на СОФИЙСКА АДВОКАТСКА КОЛЕГИЯ ще използват преференциални условия за абонамент за останалите продукти на Сиела  Норма АД в размер на  20 %  от официалната ценова листа    на компанията, както и 10 % отстъпка при закупуване на книги от книжарниците на СИЕЛА, разположени на територията на град София, при показване на адвокатска карта.

Адвокатите, членове на САК, които желаят да активират своя абонамент е необходимо:

  •  Ако не използват Сиела до момента, то следва да попълнят онлайн заявка на адрес: http://sak.ciela.net/users. Необходимо е да имат предвид, че процеса на регистрация отнема технологично време, необходимо за проверка на членството им в Софийска адвокатска колегия.
  • Или да посетят офиса на Сиела Норма АД, на адрес: гр. София, бул. „Владимир Вазов“ № 9, ет. 1, Търговски отдел.

ВАЖНО! Ако са НАСТОЯЩ клиент на Сиела Норма АД, продължаването на абонамента се осъществява като върнат отговор на мейла, който са получили от обслужващия ги търговец от Сиела Норма АД.

Допълнителна информация заинтересованите адвокати може да получат на тел.: 02 9030 000

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките