Новини

Изпрати статията по email

При абонамент за Сиела Здравеопазване в периода от 01.04.2016 г. – 30.04 2016 г. Вие получавате подарък книгата на Стоян Ставру –

При абонамент за Сиела Здравеопазване в периода от 01.04.2016 г. – 30.04 2016 г. Вие получавате подарък книгата на Стоян Ставру – "Лекарската грешка"

05 април 2016

 

Сиела Здравеопазване е единственият по рода си правно-информационен и професионален справочник, който е източник на актуална и удобно систематизирана информация. Уникален софтуер консултант, в който ще намерите всички правни норми и изисквания, регулиращи обществените отношения в сферата на здравеопазването между държавни органи, медицински специалисти, лечебни заведения, пациенти и други лица.

Сиела Здравеопазване е електронна библиотека и трибуна за изява на медицински лица и други експерти, заети в отрасъл здравеопазване. Той е платформа за обмяна на опит и добри практики между медицински специалисти, юристи и експерти. Всеки, който е клиент на продукта има право да публикува в него.

 

При абонамент за Сиела Здравеопазване през месец април получавате книгата "Лекарската грешка" на Стоян Ставру

 

Гражданската отговорност при извършен деликт от медицинско лице обикновено е темата, която преплита медицината и правото като изправя едни срещу други медици и юристи. Разглеждането на юридическите измерения на една от най-натоварващите и едновременно с това най-хуманни професии, каквато е лекарската, обаче може да бъде и начинание, насочено към превенция и сътрудничество. Именно по този път е поела настоящата книга. В света на интердисциплинарната наука юристи и лекари биха могли да обединят усилията си в полза на лекуващите се пациенти.

В книгата систематично са представени и ясно анализирани конкретните медицински и юридически казуси, с които е била сезирана Гражданска колегия на ВКС в периода между 2008 - 2015 г. Изложението е обособено в две части – в първата са разгледани основните теоретични въпроси по темата, а във втората са публикувани конкретни съдебни актове. Това прави книгата полезна, както за практикуващите лекари и юристи, така и за всеки пациент, който би икал да се запознае със съдебна практика на българските съдилища по една толкова важна тема, каквато е лекарската грешка.

 

АБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА!
БЪРЗО! ЛЕСНО! УДОБНО!
www.e-ciela.net

 

За да поръчате СИЕЛА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ онлайн посетете:  

http://e-ciela.net/specializirani-produkti/21-siela-zdraveopazvane.html

или се обадете на телефон: 02 903 00 00

 

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките