Новини

Изпрати статията по email

СИЕЛА НОРМА взе участие в Кръгла маса по проект „Подобряване на обслужването на гражданите и юридическите лица и осъществяване на ефективен контрол върху дейността на задължените лица чрез реализиране и внедряване на електронни административни услуги

СИЕЛА НОРМА взе участие в Кръгла маса по проект „Подобряване на обслужването на гражданите и юридическите лица и осъществяване на ефективен контрол върху дейността на задължените лица чрез реализиране и внедряване на електронни административни услуги"

23 септември 2015

 

На 17.09.2015 г. от 10.30 ч. в зала „Анел“ на хотел „Анел“ (гр. София, бул. Тодор Александров № 14) бе проведена кръгла маса по проект „Подобряване на обслужването на гражданите и юридическите лица и осъществяване на ефективен контрол върху дейността на задължените лица чрез реализиране и внедряване на електронни административни услуги", осъществяван с безвъзмездната финансова подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

 

На кръглата маса  изпълнителят на проекта - Обединение „Да-Си“ ДЗЗД, част от което е Сиела Норма АД, представи постигнатите до момента резултат. Резултатите бяха дискутирани с представители на бизнеса, Изпълнителна агенция по горите и екипа по управление на проекта. Бяха обсъдени планираните дейности за подобряване на административните процеси по предоставяне на административни услуги, подобряване на бързината и оперативността при обслужването в електронна среда, качеството на административното и информационно обслужване в областта на опазването, стопанисването и ползването на горските територии в Република България чрез реализирането на проекта.

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките