Новини

Изпрати статията по email

Екип на СИЕЛА НОРМА успешно представи правно-информационния софтуер  СИЕЛА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ на ежегодното Общо събрание на Асоциацията на студентите медици в България (АСМБ)

Екип на СИЕЛА НОРМА успешно представи правно-информационния софтуер СИЕЛА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ на ежегодното Общо събрание на Асоциацията на студентите медици в България (АСМБ)

23 ноември 2015

 

Пред заинтересованата аудитория от млади специалисти, г-жа Малинова представи ползите от използването на специализирания софтуер и сподели “Сиела Здравеопазване дава възможност на професионалистите бързо и лесно чрез търсене по релевантност на зададената фраза, да получат най-адекватните и актуални резултати веднага, на момента. ” Особен интерес сред студентите предизвика правно - консултантската функция на програмата и възможността от публикации от изявени специалисти в различни области на медицината.

В рамките на събитието всички присъстващи получиха подарък-комплимент от СИЕЛА НОРМА – специално създадени карти АКАДЕМИКА.

 


 

От месец септември функционира новият онлайн магазин за правен софтуер на СИЕЛА НОРМА. В него може да закупите СИЕЛА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ директно и да активирате сами абонамента си.

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките