Новини

Изпрати статията по email

Годишна среща на дистрибуторите на Сиела Норма АД 2016

Годишна среща на дистрибуторите на Сиела Норма АД 2016

23 февруари 2016

 

На 19 и 20 февруари 2016 г., в хотел Витоша, град София се проведе традиционната годишна среща на дистрибуторите на продуктите, предлагани от СИЕЛА НОРМА АД. Тази година на събитието присъстваха представители от регионалните офиси на компанията в Пловдив и Варна, както и повече от 50 дистрибутори от цялата страна. Изпълнителния Директор г-н Веселин Тодоров приветства присъстващите и представи новият Търговския Директор на направление СИЕЛА ПИС – г-жа Деница Кирова.

 


В рамките на двудневната програма присъстващите се запознаха с новостите в правно-информационните продукти на СИЕЛА НОРМА АД – видяха презентации на Профил на купувача, Сиела Здравеопазване, Сиела Строител и Сиела Енергетика и Околна среда. Дистрибуторите бяха информирани за новите разработки в Сиела Инфо. Вторият ден на срещата колегите инициираха дискусия, в която се обсъдиха актуалните проблеми, цели и приоритети на дистрибуторите и на компанията.

 


На събитието бяха отличени и връчени награди на дистрибутори в различни категории като:

 


Категория „Най-голям оборот от нови клиенти в страната“ на Стоянка Костадинова, Категория „Най-голям ръст на оборота“ на Николай Симеонов, Категория „Дългогодишен партньор“ на Росица Баева, Категория „Покритие на най-голяма територия“ на Кольо Колев, Категория „Стабилен оборот“ на Петър Владимиров и Категория „ Лоялни клиенти“ на Валентин Кръстев. В Категория „Най-голям проект на годината“ бе отличен топ търговецът на компанията – г-н Цветан Лилов.

 


Поредната годишна среща-семинар на СИЕЛА НОРМА АД затвърди добрите връзки, които фирмата поддържа със своите дистрибутори от цялата страна. Събитието отрази стремежа на екипа за постоянна комуникация със своите партньори с цел увеличаване на пазарния дял и ефективно грижа за клиента.

 


Благодарим на всички гости, които успяха да присъстват и взеха дейно участие в програмата. Желаем успех на нашите партньори, като се надяваме тази среща да помогне за продължаване на ефективното ни сътрудничество.

 

среща

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките