Новини

Изпрати статията по email

СИЕЛА АКТУАЛИЗАЦИЯ - ново предложение

СИЕЛА АКТУАЛИЗАЦИЯ - ново предложение

14 март 2016

 

Дейността на СИЕЛА НОРМА АД е в съзвучие с последните тенденции за опазване на околната среда, като съдейства и създава условия за намаляване на излишните отпадъци. В тази връзка през 2016 година стартираме кампания, с която ви призоваваме да преминете от актуализация на правно-информационната си програма чрез дискове към актуализация през Интернет. Предоставяме три възможности за актуализиране на базата на програмите - през Интернет, при който се използва интернет-браузера, чрез т. нар. web-server и чрез флаш памет.

 

За да подкрепим Вашето решение за прехвърляне към най-модерния и удобен начин за актуализация, при подновяване на абонамента ви ние ще ви предоставим USB ФЛАШ ПАМЕТ 64 GB, 3.0, с което максимално да Ви улесним.

ВАЖНО!

Ако сте подновили своя абонамент от началото на 2016 година и желаете да се възползвате от нашето предложение, моля да се свържете с Вашия търговец или на телефон:  02 903 00 00.

Ако Ви предстои подновяване на абонамента на правно-информационната програма през следващите месеци имате възможност да се възползвате от нашето промоционално предложение като подпишете нов договор, който заплащате след изтичане на настоящия.

 

Нашето ново предложение ще Ви позволи да разполагате винаги и по всяко време с пълен пакет за инсталиране, актуализиране и поправяне на Вашата програма на бърз и лесен за употреба носител.  Използвайки актуализация през Интернет чрез флаш памет няма да се притеснявате от повреждане на носителите на информация и ще разполагате с пълна и актуална информация.

Ако изберете варианта за актуализация чрез флаш памет ние ще ви предоставим Флаш памет Transcend 64GB JetFlash 790 USB 3.0. Стандартът USB 3.0 гарантира кратко време за копиране на данните.

Забележка: Флаш носителят се предоставя еднократно и само при подновяване на абонамент.

За повече подробности се свържете с Вашия търговец или на телефон: 02 903 00 00

 

Обратно