Новини

Изпрати статията по email

Абсолвентите от специалност

Абсолвентите от специалност "Право" на Юридическия факултет получиха абонамент за правно-информационната програма СИЕЛА НОРМИ

 

В 272-ра аудитория на Ректората на Софийския университет „Св. Климент Охридски“,на тържествена церемония, 350 абсолвенти от специалност „Право“ на випуск 2015 на Юридическия факултет получиха своите дипломи.  По време на церемонията  абсолвентите бяха поздравени от декана на Юридическия факултет проф. д-р Сашо Пенов, ректорът проф. Анастас Герджиков, Г-жа Меглена Кунева - вицепремиер по координация на европейските политики и институционалните въпроси и министър на образованието и науката,  Заместник-министърът на правосъдието г-жа Петя Тянкова  и г-н Веселин Тодоров, Изпълнителен директор на „СИЕЛА НОРМА” АД. Всички завършващи получиха достъп до най-пълната и актуална правно-информационна програма СИЕЛА НОРМИ. Над 50 са завършилите с отличен успех, а един е пълен отличник. Всички отличници освен абонамент за програмата СИЕЛА НОРМИ, получиха и комплект правна литература, издадена от издателство СИЕЛА.

По време на тържеството ректорът на Софийския университет проф. дфн Анастас Герджиков връчи Почетен знак на Софийския университет с огърлица на проф. д-р Огнян Герджиков.

 Г-н Веселин Тодоров, Изпълнителният директор на СИЕЛА НОРМА заяви от името на работодателите, че винаги са предпочитали юристите, завършили Софийския университет. Той припомни цитат от Адам Смит, според който колкото и да са високи адвокатските хонорари, те никога не са достатъчни, за да компенсират тежкото, сложно и продължително образование. Той пожела успех и на добър час на младите професионалисти.

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките