Новини

Изпрати статията по email

"Сиела" раздаде много награди на Националното състезание за решаване на казуси по гражданско и търговско право

18 май 2017

 

"Сиела Норма" АД отново подпомогна провеждането на Националното състезание за решаване на казуси по гражданско и търговско право, организирано за 11-та поредна година.



На 13 и 14 май в Съдебната палата в София се проведоха финалите на Националното състезание, в което взеха участие 20 отбора от юридическите факултети в страната, като осем от тях се класираха за финалите, представляващи симулация на съдебен процес. След оспорвани двубои жури в състав от магистрати, преподаватели в СУ "Св. Климент Охридски", УНСС и ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий" и бивши участници в състезанието определиха двата най-добри отбора – от УНСС и СУ, които излъчиха победител след изключително напрегнат "съдебен процес" и великолепно представяне.



"Сиела" за поредна година е официален спонсор на събитието, предоставяйки безплатен достъп до ПИС за всички участници, много юридически издания за най-добрите от тях и специалната награда, учредена за първа година - "Изгряваща звезда" - за най-добре представил се състезател от по-младите участници. Призът бе връчен на Емануил Колев от СУ "Св. Климент Охридски".

 

 

състезание

състезание

състезание

състезание

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките