Новини

Изпрати статията по email

Сиела Практика - теорията, съобразена с реалността, за двойно по-бърза работа

Сиела Практика - теорията, съобразена с реалността, за двойно по-бърза работа

26 септември 2017

 

От края на септември 2017 година специализирана информационна система Сиела Норми и Практики преминава в два отделни продукта – Сиела Норми и Сиела Практика.

 

Сиела Практика предлага обновена структура на продукта и достъп до разширен обхват от постановяваните от всички национални съдилища и други юрисдикции актове – обособени в структури.

 

Единствено в Сиела Практика сортиране на резултатните списъци от търсене и филтриране по значимост на документите. От хилядите документи ще ви бъдат предложени най-важните и релевантни, отговарящи на вашето търсене.

 

Чрез иновациите в Сиела Практика и наличните препратки между документите с един клик ще достигнете до съдържанието на интересуваща ви разпоредба или документ, цитирани в текста на друг документ.

 

Успехи се постигат с правилния партньор! Със Сиела Практика правото е на Ваша страна!

 

По-долу ще откриете разширено изброяване на всички функционалности, които предоставя програмата:

 

Различни видове търсения:

  • разширено търсене по различни критерии - вид, номер, дата, година на документа, вид, номер и година на делото
  • търсене в резултат от търсене/филтриране
  • контролирано търсене чрез абревиатури на документи
  • търсене в списък от документи
  • търсене в отворен документ
  • Евристично търсене – уникална характеристика на продукта, ползваща евристични подходи, разчитащи на това, че потребителят при търсене изписва определени термини, но очакването му е в резултата да получи документи, които съдържат не само точната формулировка на неговото търсене.

 

Достъп от бутон – чрез бутон пред съответния член от нормативен акт, бърз достъп до списък на съдебната практика по съответния текст от нормативния документ. Релевантно сортиране на списъка от съдебна практика и възможност за промяна в сортирането и търсене в списъка.

Филтриране на съдебната практика – по зададен филтър (член/параграф, алинея, буква) ще достигнете само до тези съдебни актове, които ви интересуват или са ви необходими в конкретна ситуация. Можете да филтрирате съдебна практика, касаеща едновременно няколко нормативни акта или разпоредби от тях, а също и да прегледате само анотираните документи в резултатния списък.

Близки съдебни решения - за намиране на документи от съдебна практика, които са в юридическа близост помежду си. Когато достигнете до практика, която се отнася до вашия казус, функционалността ви позволява чрез натискането на един бутон да достигнете до друга съдебна практика, разглеждаща аналогичен казус.

Хипервръзки (препратки)  между документи – с един клик ще достигнете до съдържанието на интересуваща ви разпоредба или документ, цитирани в текста на друг документ.

Сортиране на резултатните списъци от търсене и филтриране по значимост на документите, за да откриете най-бързо нужната ви съдебна практика.

 

 

> Виж повече        > Поръчай онлайн

 

 

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките