Новини

Изпрати статията по email

"Сиела Евро" с 20% отстъпка през ноември

01 ноември 2017

 

В навечерието на българското председателство на Съвета на Европейския съюз правно-информационен софтуер "Сиела" предлага достъп до иновативния продукт "Сиела Евро" с 20% отстъпка – само за 236 лв. вместо 295 лв. без ДДС за годишен абонамент за 1 работно място!

Промоцията стартира от 1 ноември и продължава до 30 ноември 2017 г. включително.

"Сиела Евро" улеснява работата и спестява време на експертите от всички области, предоставяйки им информация за действащото европейско законодателство и връзката му с българското право.

Софтуерът съдържа актуални данни за всички бъдещи промени в българското законодателство, произтичащи от задълженията ни по Договора за присъединяване към ЕС и транспониране на европейските правни норми в българското право и се превръща в задължителна система както за практикуващи юристи, така и за студенти, счетоводители, фирми от частния бизнес и др. в контекста на динамичната работна среда.

Условия на кампанията:
В периода 1 ноември до 30 ноември включително със заплащането на годишен абонамент за "Сиела Евро" получавате достъп до правно-информационен софтуер на промоционална цена от 236 лв. (без ДДС).

  • Промоцията важи при онлайн поръчка от www.e-ciela.net, при покупка чрез търговски представител на "Сиела Норма" и на място в централния офис на "Сиела Норма"
  • След изтичане на промоционалния период цената за годишен абонамент на "Сиела Евро" е 295 лв. (без ДДС)
  • Достъпът до "Сиела Евро" ще се получава веднага след потвърдено плащане
  • Офертата е валидна за физически и юридически лица
  • "Сиела Норма"  си запазва правото да прекрати, промени, разшири или да  преустанови за постоянно по всяко време промоционалната оферта, като обяви това публично на сайта www.ciela.net


АБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА!
БЪРЗО! ЛЕСНО! УДОБНО!
www.e-ciela.net

За да поръчате "Сиела Евро"  посетете www.ciela.net, обадете се на телефон +359 2 9030000 или заповядайте в нашия офис на адрес бул. "Владимир Вазов" 9, София.

Заявки се приемат и на имейл ciela@ciela.com

Със "Сиела" правото е на Ваша страна!

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките