Новини

Изпрати статията по email

Предпразничен 24-часов безплатен достъп до правно-информационен софтуер

Предпразничен 24-часов безплатен достъп до правно-информационен софтуер "Сиела"

11 декември 2017

 

С безплатен тестов период на свои софтуерни програми* в рамките на 24 часа "Сиела Норма" прави предпразничен комплимент към всички свои настоящи и бъдещи клиенти.

Кампанията стартира на 11 декември и ще продължи до 17 декември 2017 г. включително.

24-часов свободен достъп до  програмите  ще получите като се регистрирате в периода 11-17 декември на тази страница, с имейл до ciela@ciela.com, с телефонно обаждане и разговор с наш консултант на телефон: + 359 29030012 и +359 29030014 или заповядайте в нашия офис на адрес: гр. София, бул. "Владимир Вазов" 9.

"Сиела Норма" е лидер в развитието и адаптирането на правно-информационни услуги и софтуерни решения. В своя 30-годишен опит, компанията се е доказала като максимално адаптивна към високите изисквания на пазара. Благодарение на непрекъснатото си развитие, "Сиела Норма" се радва и на стабилна мрежа от контакти с едни от най-големите компании в световен мащаб, сред които е и "Microsoft".

Софтуерът е подходящ както за практикуващи юристи и счетоводители, представители на публичната администрация, така и за студенти и за фирми от частния бизнес.



Светли празници със "Сиела Норма"!

*Промоцията не е валидна за "Сиела Law", "Сиела Инфо" и "Сиела Образование"!

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките