Новини

Изпрати статията по email

33 години

33 години "Сиела Норма" АД

13 февруари 2018

 

Лидерът на пазара на правно-информационни услуги празнува  рожден ден на 13 февруари

 

Годината е 1985, а с логото на „Норма“ – една от най-старите софтуерни компании в България – се поставят основите на настоящия лидер в разработването на правно-информационен софтуер на национално ниво – „Сиела Норма“ АД.

Тази година „Сиела Норма“ празнува своя 33-и рожден ден. Един чудесен повод да направим равносметка на стореното и да продължим пътя си редом с нашите приятели и партньори в разчитането на всяка промяна в българското законодателство.



С над 50 хиляди потребители и около 15 000 клиенти компанията успя да докаже, че предоставя най-достъпния и прецизен речник за разчитането на азбуката на всяка институция, голяма или малка фирма и да създаде трайни връзки със своите партньори, сред които са и „Майкрософт”.



Правно-информационни системи „Сиела“ се превърнаха в еталон за качество, бързина и сигурност, а различните опции за ползване на софтуера, които екип от най-добрите специалисти в областта създаде, дадоха достатъчно свобода на избора на потребителя как и къде да намери нужната информация.



Инвестицията в българското образование и младите хора – бъдещите специалисти и експерти – пък създаде неразрушима връзка между правото и културата и даде предпоставка за развитието на един от най-важните сектори на икономиката.



Широката палитра от дейности, продукти и услуги утвърди „Сиела Норма“ АД като лидер на пазара на правно-информационни системи, отбелязвайки сериозен растеж на потребители всеки ден. Всичко това обаче компанията нямаше как да постигне без ръст в един от най-чувствителните невъзобновяеми ресурси, а именно доверието в качеството и сигурността. Напредъкът си ние дължим и на вас, нашите клиенти.

 


Благодарим, че извървяхте с нас този път. И се надяваме да се видим пак и догодина. С правото на наша страна.

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките