Новини

Изпрати статията по email

Нова голяма книжарница Сиела отваря врати в The Mall през 2018 година

Нова голяма книжарница Сиела отваря врати в The Mall през 2018 година

04 май 2018

 

Днес, 04.05.2018 година, беше подписан договор между „Сиела Норма“ АД и The Mall за поредния голям обект на верига книжарници СИЕЛА. До края на 2018 г. нова мащабна книжарница ще отвори врати в един от най-големите търговски центрове в столицата.


Жителите на кварталите „Младост и „Дружба ще разполагат с нова уютна книжарница, в която има по нещо за цялото семейство.

Там ще могат да се намерят всички актуални заглавия на български език, най-богатата и разнообразна гама от чуждоезикова литература, както и поддържането на номенклатура от заглавия с отдавна изчерпани тиражи, които могат да се намерят в книжарници СИЕЛА.

В музикалните сектори, част от веригата книжарници, има пълен набор от музика внасяна в България, включеително и модерните в последно време грамофонни плочи, които привличат ценителите. Филмите също заемат една не малка част от музикалните секции.

Другата основна част в обектите на СИЕЛА са канцеларията и секциите с игри и играчки. Разнообразието от марки и артикули са привлекателни за по-широката масова аудитория. Веригата разполага с най-доброто зареждане на пъзели и семейни игри, които са изключително добре приети от клиентите.

През последните 2-3 години книжарници СИЕЛА се утвърдиха като място, в което може да се намери всичко необходимо за училище - тетрадки, канцеларски принадлежности, раници и учебници.

Цялостната концепция на обектите е изключително клиентски ориентирана. Идеята е посетителите да намират всичко, от което се нуждаят за себе си и своите близки. Доброто обслужване и създаване на уют и спокойствие при избора привличат все повече клиенти.

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките