Новини

Изпрати статията по email

Доброто партньорство между Юридическия факултет на СУ и

Доброто партньорство между Юридическия факултет на СУ и "Сиела Норма" продължава

14 юни 2018

 

Доброто партньорство между бъдещите юристи и „Сиела Норма“ продължава!

 

На 8 юни 2018 г. абсолвентите от випуск 2017 г. на Юридическия факултет на Софийски университет "Св. Климент Охридски" получиха своите дипломи на тържествена церемония. С подкрепата на своите преподаватели, родители и близки, 320 завършващи студенти получиха специални пожелания от проф. Сашо Пенов, декан на Юридическия факултет, Георги Чолаков, председател на Върховния административен съд, и доц. Елиза Стефанова, заместник-ректор на СУ.

 

Абсолвентите, сред които над 80 отличници, бяха поздравени от изпълнителния директор на „Сиела Норма“ АД, Веселин Тодоров, и наградени с правни издания и едногодишен безплатен достъп до правно-информационните системи на компанията.

 

Пожелаваме попътен вятър в бъдещите начинания на успешно завършилите юристи. За СИЕЛА е изключителна чест, години наред да бъде редом до студентите в техния специален ден, и да споделя трепетите от преодоляването на първата нелека стъпка към постигането на мечтаните им цели!

 

Честито дипломиране, скъпи студенти! 

 

 

* От екипа на „Сиела Норма“ напомнят на всички завършили, които не са присъствали на дипломирането или по някаква причина не са получили подаръци от нас, да се обадят на тел. 02/90 300 00, за да получат юридическите издания и да активират своите абонаменти.

 

Снимка: СУ, www.uni-sofia.bg

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките