Новини

Изпрати статията по email

Сиела Норма подкрепя юбилейното издание на Световния ГИС ден

Сиела Норма подкрепя юбилейното издание на Световния ГИС ден

24 октомври 2018

 

"Сиела Норма" е официален партньор на юбилейното издание на Световния Ден на Географските информационни системи в България, което ще се проведе на 14 ноември 2018 г. - Зала Роял, София Хотел Балкан.

 

gis day 

 

Събитието се организира в партньорство с държавната администрация, водещи браншови, академични, неправителствени организации и медии.

Провеждането на ГИС Деня в България цели да представи новостите в Геопространствените информационни системи; да предостави възможност бизнесът, държавната администрация, академичната общност, образованието и неправителственият сектор да се срещнат, за да обменят опит и споделят своите постижения и виждания за  развитието на ГИС технологиите у нас и как те биха могли да бъдат ефективно използвани за постигането на по-устойчиво управление и провеждане на интегрирани политики в различни сектори в България. 
 
По традиция Световният ГИС Ден в България ще бъде отбелязан с Официално откриване, придружено от ГИС конференция “Проектираме света заедно” , както и Официална церемония по награждаване на организациите, които през изминалата година са реализирали стратегически постижения в областта на ГИС технологиите у нас. Събития, на които традиционно присъстват повече от 400 представители на високите етажи на централната и местна администрация, бизнеса, академичната общност и медиите в страната ни. 

 

Повече информация и регистрация за събитието - esribulgaria.com 

 

Снимка: ЕСРИ България

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките