Новини

Изпрати статията по email

"Сиела Норма" на 34. Довереният партньор в бизнеса

12 февруари 2019

 

 

 

На 13 февруари 1985 г. с основаването на „Норма“ се поставя началото на компания, която 34 години по-късно е доказан лидер на българския пазар и доверен партньор на бизнеса.

 

За малко повече от две десетилетия „Норма“ вече е изградила традиции в разработването на правно-информационен софтуер, за да намери през 2010 г. верния партньор в лицето на „Сиела“.


На 13 февруари 2019 г. „Сиела Норма“ празнува 34 години от своето основаване.

 

„Още помня как в началото актуализациите представляваха огромни куфари с дискети. Днес информационните технологии направиха човешкия труд доста по-незабележим. За нас клиентите вече съдят по съдържанието, а не толкова по присъствието и личния контакт.“

 

С тези думи Андрей Андреев, един от първите служители на „Норма“, връща времето назад към годините усилена работа в зората на информационните технологии у нас.

 

Днес зад утвърдената марка „Сиела Норма“ стоят един от иноваторите в областта на правно-информационния софтуер, едно от най-големите издателства у нас, и най-бързоразвиващата се верига книжарници в България.

 

Какво стои зад един успешен бизнес, разказва изпълнителният директор Веселин Тодоров: „Все още в България сливания между преки конкуренти се случват рядко. Много се радвам че с колегите от „Норма“ успяхме да намерим общ език и общи цели, така че вече близо 10 години сме заедно и постигаме все по-добри резултати. Приходите ни за 2018 г. са над два пъти по-големи от постигнатите в годината на сливането.“

 

Екипът на компанията благодари за лоялността и доверието на своите дългогодишни клиенти, партньори и колеги, като си пожелаваме много творчески идеи отвъд хоризонтите, които заедно да превръщаме в нашите осъществени цели.

 

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките