Новини

Изпрати статията по email

Сиела подкрепи абсолвентите по право на УНСС

Сиела подкрепи абсолвентите по право на УНСС

28 март 2019

 

На 27 март 2019 г. на тържествена церемония своите дипломи получиха абсолвентите от специалност Право в Университета за национално и световно стопанство. "Сиела Норма", в лицето на Веселин Тодоров, е партньор на УНСС и подкрепя бъдещите юристи. Компанията награди завършващите с едногодишен достъп до правно-информационните си системи, а отличниците получиха и специализирана правна литература.

 

"Дипломата на юриста е с изключително висока стойност и е резултат от дълго и тежко обучение", с тези думи Веселин Тодоров, изпълнителен директор на "Сиела Норма" и специален гост на събитието, приветства бъдещите професионалисти.

 

На церемонията в аула "Максима" 100 студенти получиха своите дипломи, след емоционални слова от декана на Юридическия факултет доц. д.н. Живко Драганов, доц. д-р Диана Ковачева, преподавател в Юридическия факултет и зам.-омбудсман на Р България, доц. д-р Мирослав Димитров, зам.-декан на Юридическия факултет и ръководител на катедра „Частноправни науки“, официални гости и преподаватели.

 

Пожелаваме на нашите бъдещи колеги в юридическата сфера, да намерят баланса между професионалния и личния живот, като носят с чест нелеката отговорност на професията, въплъщаваща достойнство, доблест и морал.

 

Снимка: unwe.bg

 

Обратно