Новини

Изпрати статията по email

Абсолвентите по право в Пловдивския университет

Абсолвентите по право в Пловдивския университет "Паисий Хилендарски" получиха награди от Сиела

04 април 2019

 

На 29 март 2019 г. се състоя дипломирането на студентите по право в Пловдивския университет "Паисий Хилендарски". 190 абсолвенти получиха своите свидетелства за юристи, като 10 от тях са с отличен успех.

 

В духа на дългогодишните традиции "Сиела Норма" да подкрепя академичната общност, завършващите получиха подаръци, а тези с най-висок успех, специализирани правни книги от издателството - „Сборник съдебна практика по данъчни дела на ВАС“ и луксозно триезично издание на Конституцията на Република България. За да бъдат качествено информирани и подготвени, всички абсолвенти получиха годишен достъп до правно-информационните системи на СИЕЛА.

Сред официалните гости на събитието беше окръжният прокурор на гр. Пловдив Румен Попов, като университетът и студентите получиха поздравително писмо от главния прокурор Сотир Цацаров.

 

Екипът на "Сиела Норма" пожелава на бъдещите юристи себеутвърждаване, както в професията, така и като личности, както и постигането на баланс между нелеката работа на юриста и удовлетворението да се радват на живота. 

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките