Новини

Изпрати статията по email

Сиела Норма в топ 3 на годишната класация на ИКТ лидерите за 2018

Сиела Норма в топ 3 на годишната класация на ИКТ лидерите за 2018

05 юли 2019

 

За поредна година ICT Media изготви класация на лидерите в ИТ сектора за изданието "Топ 100 на технологичните компании в България". Като една от водещите фирми на пазара на правно-информационен софтуер, „Сиела Норма“ се отличи заемайки едни от първите места в секторите Дистрибуция на софтуер и Системна интеграция.

 

Компанията притежава дългогодишни традиции в разработването и доставката на специализирани софтуерни продукти и лицензи, които се ползват от над 100 000 крайни потребители годишно. Ежедневната актуализация, точността и сигурността на правната и справочна информация осигуряват устойчивост в доверието на потребителите към системите. Това доверие нарежда „Сиела Норма“ на 3-то място в класацията на ICT Media в сектор доставка на готови софтуерни продукти и лицензи. Сред постоянните клиенти на компанията са държавната администрация, юристи, чуждестранни компании с филиали у нас,  както и доста голям процент от големите и средни предприятия. Най-голям ръст се отбелязва в продажбите на продуктите ИНФО регистри, които поддържат информация за всички търговски дружества, неправителствени организации, адвокати, нотариуси и други свободни професии.

 

В сектора Системна интеграция „Сиела Норма“ заема достойното 4-то място с 25 % ръст. През 2019 г. компанията е реализирала системата за управление на събитията, акредитация и регистрация за българското европредседателство, системата за управление и наблюдение на средствата от ЕС в България - ИСУН, както и някои от националните регистри на Агенцията по вписванията, Имотния регистър и други проекти.

 

И през 2019 г. екипът на "Сиела Норма" продължава да усъвършенства системите си, както и да разширява портфолиото си от софтуерни продукти. През 2018 г. правно-информационният лидер пусна на пазара GDPR продуктите си, а през тази година разработи нов електронен дневник за училищата.

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките