Новини

Изпрати статията по email

Само 4 дни до края на онлайн промоцията на електронния магазин e-ciela.net

Само 4 дни до края на онлайн промоцията на електронния магазин e-ciela.net

27 април 2020

 

През цялата година ще имаме поводи да отбелязваме 35-ия рожден ден на "Сиела Норма" с промоции и подаръци, но специалното ни предложение за пазаруване от електронния магазин e-ciela.net изтича в четвъртък, 30 април.

 

Имате възможност да платите за един или повече правно-информационни продукти при следните промоционални условия:


5% отстъпка - за продукти до 500 лева  (без ДДС)
7% отстъпка - за продукти между 500 и 1500 лева (без ДДС)
10% отстъпка - за продукти над 1500 лева (без ДДС)

Мнозина вече избраха да пазаруват онлайн с отстъпка като спазят изискването за социална изолация, но и да повишат ефективността на дистанционната си работа.

При заплащане на продукт/продукти в електронния магазин за правно-информационни системи, активацията става в дигитална среда в рамките на няколко минути.  Ще разполагате със собствено потребителско име и парола за достъп през интернет браузър, включително в домашния офис. След края на извънредното положение те ще бъдат приложими и в офисна среда, без значение на избраното устройство - стационарен компютър, лаптоп, смарт телефон. Може да достъпвате профила си от корпоративния сайт ciela.net или след като изпишете web6.ciela.net.


От нашия електронен магазин може да изберете подходящ софтуер, който съдържа актуалното законодателство, архив на нормативни актове, достъп до процедури и необходимите бланки за различни административни дейности - "Сиела Норми", "Сиела Практика", "Сиела Евро", "Сиела Процедури".


"Сиела Инфо" е специализиран продукт за бизнес и маркетингови анализи.


"Сиела Счетоводство" и "Сиела Евросчетоводител", "Сиела Строител", "Сиела Енергетика и околна среда", "Сиела Здравеопазване" са ориентирани към конкретен професионален отрасъл.


"Сиела Law" е двуезичен софтуер, предназначен за български и англоговорящи потребители, които имат нужда от преводи на българското законодателство на английски език.


Побързайте да направите Вашата онлайн покупка с отстъпка от 5 до 10% само до 30 април!

 

"Сиела Норма" - 35 години в услуга на бизнеса!

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките