Новини

Изпрати статията по email

Извънредното законодателство по повод коронавируса е достъпно и на английски език в продукт

Извънредното законодателство по повод коронавируса е достъпно и на английски език в продукт "Ciela Law"

29 април 2020

 

Законът за мерките и действията по време на извънредното положение, обявено с решение на Народното събрание от 13 март 2020 г., както и всички кодекси и закони, които бяха изменени и допълнени във връзка с извънредното положение, са преведени на английски език за потребителите на продукт "Ciela Law". Законите и правилниците за тяхното прилагане в програмата са актуализирани на български и английски език и могат да се използват всекидневно.

 

"Ciela Law" е двуезична алтернатива на най-популярната ни правно-информационна система - "Сиела Норми". Продуктът влючва българското законодателство и актове на международното публично право, преведени на английски език. Тя предлага функционалност, която е уникална за нея - двуделен изглед, който позволява да се отвори текста на съответния акт в един прозорец с неговия превод:

 

Този изглед може да бъде включен (съответно изключен) с натискане на бутона най-долу, което е допълнително улеснение при ползване.

 

Ciela Law

 

За потребителите на продукта "Ciela Law" всекидневно се превеждат нови актове и изменения и допълнения към съществуващите. В момента се редактират нормативни текстове, като се правят корекции и актуализации, добавят се препратки, уеднаквяват се термини във връзка със законодателството на Европейския съюз.

 

До утре, 30 април, може да купите  "Ciela Law" с отстъпка между 5 и 10% от електронния ни магазин.

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките