Новини

Изпрати статията по email

Абонирайте се за правно-информационните продукти на

Абонирайте се за правно-информационните продукти на "Сиела" в четири бързи стъпки

04 май 2020

 

Пазаруването онлайн на различни стоки винаги е имало предимства заради удобството и бързината. В електронния магазин на "Сиела Норма" e-ciela.net можете да получите едногодишен абонамент за избран продукт/продукти само за няколко минути. Достатъчно е да преминете четири бързи стъпки: да се регистрирате, поръчате и платите онлайн правно-информационен продукт, а след потвърдено плащане и активация ще започнете да го ползвате веднага.

 

 

 

 

Много наши клиенти ползват едновременно основните правно-информационни продукти "Норми", "Процедури", "Практика", като ги съчетават с тематичните за конкретен бизнес или отрасъл на икономиката: "Здравеопазване", "Строител", "Енергетика и околна среда", "Счетоводство". Можете да разгледате и меню "Пакетни решения".

 

При поръчка на някои продукти може да изберете различен брой работни места, като сумата за плащане ще се актуализира.

 

След активацията на избраната правно-информационна система получавате лиценз за една година и достъп, който не зависи от използваното устройство - стационарен компютър, лаптоп, таблет.

 

Имате няколко варианта за плащане (дебитна/кредитна карта с "ePay" или "Борика", банков превод), като може да попълните и данни за фактура. След потвърждаване на плащането, което може да стане и в рамките на няколко минути, ще получите на своя имейл линк към сайта, където да въведете своето потребителско име и парола.

 

Ако изберете възможността за плащане чрез банков превод, активацията ще стане след получаване на потвърждение за получената по сметката сума. Задължително трябва да посочите като основание за превода номера на поръчката. Тези указания ще получите и на посочения от вас имейл.

 

За въпроси или подробна информация, моля свържете се с нашия отдел Обслужване на клиенти.

 

След успешна поръчка в електронния магазин e-ciela.net ще получите едногодишен абонамент за достъп чрез интернет на наш продукт. С избрания правно-информационен софтуер на "Сиела Норма" ще спестявате време за търсене и подбор на законодателни актове и съдебна практика, процедури, бланки и др. за нуждите на своя бизнес, юридическа или административна работа.

 

 

поръчка онлайн

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките