Новини

Изпрати статията по email

Промоция на

Промоция на "Сиела Евро" по повод Деня на Европа

08 май 2020

 

Денят на Европа, който отбелязваме всяка година на 9 май, е посветен на мира и единството в Европа. България ще го чества за поредна година, но този път в условията на извънредно положение, както и повечето държави на стария континент.

 

По повод Деня на Европа при покупка на продукт "Сиела Евро" ще получите 12% отстъпка. Промоцията е в сила от 8 до 31 май 2020 г. и е валидна при поръчки за едно или повече работни места.

 

Продуктът "Сиела Евро" представлява двуезична система с текстове на английски език и официални преводи на български език на всички актове на европейските институции, договори на европейските общности с трети държави или международни организации, както и съдебна практика - решенията на Съда на Европейския съюз, които дават задължително тълкуване на европейските норми.

 

Софтуерът дава възможност сами да задавате филтър за търсене на съдебна практика (по член/параграф и алинея), за да достигнете само до тези съдебни актове, които ви интересуват.

 

Продуктът е проектиран за подпомагане работата на експерти от различни професионални сфери, за които е наложително да познават както европейското законодателство, така и връзката му с българското право. Той съдържа и нормативните актове, свързани със задълженията ни по Договора за присъединяване към ЕС и транспонирането на европейските правни норми у нас.

 

Продуктът включва и извънредното законодателство на Европейския съюз, свързано с мерките в борбата с коронавируса.

 

За да ползвате отстъпката от 12% за "Сиела Евро" до края на месец май, можете да направите поръчка на Вашия търговски представител.

 

Ако имате нужда от информация за функционалността и приложението на продукта, свържете се с нас: 
тел.: 02 903 0000 
имейл: ciela@ciela.com

 

При покупката си получавате едногодишен абонамент за продукта "Сиела Евро" за едно или повече работни места. Можете да ползвате своя потребителски достъп от всяко устройство през интернет.

 

 

 

Сиела Евро

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките