Новини

Изпрати статията по email

Едногодишен абонамент за

Едногодишен абонамент за "Сиела Здравеопазване" с подарък-книга до края на месец май

15 май 2020

 

"Сиела Здравеопазване" е правно-информационен и професионален справочник, който е източник на актуална и удобно систематизирана информация. В продукта ще намерите всички правни норми и изисквания, регулиращи обществените отношения в сферата на здравеопазването между държавни органи, медицински специалисти, лечебни заведения, пациенти и други лица.

От 15 до 31 май при всяка покупка на "Сиела Здравеопазване" ще получите като подарък книгата "52 еко-пътеки за всеки" на Ели Иванова.

 

Освен подарък-книга, с таксата за едногодишен абонамент ще имате достъп до винаги актуална информация относно нормативните актове в сферата на здравеопазването, включително консолидираните версии на заповедите на министъра на здравеопазването, процедури, бланки, писма, важни методически указания и разяснения, критерии и правила на институции и организации, с възможност за бързо търсене и лесно намиране на необходимите актове и документи.

В съдържанието на продукта, в структура, наречена COVID-19, можете да откриете важни препоръки, насоки, указания и основни стъпки за поведение при идентифициране на пациенти със съмнение за коронавирус. Освен това на Ваше разположение са множество коментари на експерти, а всеки клиент на продукта има право да публикува в него.

В съдържанието на "Сиела Здравеопазване" са включени още европейски и международни актове в сферата на здравеопазването, както и подбрана тематично класифицирана медицинска информация и различни изчислителни модули.

В полза на експертите са и подбраните съдебни решения от американската съдебна практика на Върховен съд на САЩ и щатските съдилища, нормативни актове и подбрана съдебна практика на Германия.

На разположение на потребителите на продукта е богата справочна информация, множество речници с термини, актуални списъци, регистри и статистика.

Цената за годишен абонамент е 190 лв. без ДДС за едно работно място. Цената за всяко следващо работно място е по ценова листа.

Кампанията за абонамент с подарък-книга, е валидна както при поръчка чрез търговски представител, така и при покупка от електронния ни магазин.

Офертата е валидна за физически и юридически лица.

За поръчка на "Сиела Здравеопазване" с подарък-книга до края на месец май:
тел.: 02 903 0000
имейл: ciela@ciela.com    

 

Здравеопазване + 52 екопътеки

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките