Новини

Изпрати статията по email

Промените в Закона за здравето и някои други изменения в законодателството вече са преведени в продукт

Промените в Закона за здравето и някои други изменения в законодателството вече са преведени в продукт "Ciela Law"

15 май 2020

 

В извънредния брой 44 на "Държавен вестник" от 13 май 2020 г. беше обнародван Закона за изменение и допълнение на Закона за здравето. С него се изменят редица нормативни актове във връзка с извънредното положение, с отражение върху всички сфери на обществения живот и икономиката. Много от тях вече получиха своя превод на английски език и са достъпни за потребителите на "Ciela Law".

Само 24 часа след обнародването в официалното издание, в продукта "Ciela Law" са актуализирани и преведени на английски език направените изменения и допълнения в Административнопроцесуалния кодекс, Наказателния кодекс, Кодекса за социално осигуряване, Кодекса на труда.

Със своя актуална версия на български и на английски език в продукта са също Закона за здравето, Закона за акцизите и данъчните складове, Закона за чужденците в Република България, Закона за административното регулиране на икономическите дейности, свързани с нефт и продукти от нефтен произход. Останалите изменения в законодателството очаквайте със следващата актуализация на Вашия продукт.


"Ciela Law" е двуезична правно-информационна система, която включва българското законодателство и актове на международното публично право, преведени на английски език. При желание на потребителя всеки текст от закон или нормативен акт на български език може да бъде разглеждан в един прозорец с неговия превод на английски език.
Извънредното законодателство заради коронавируса ще продължи да се превежда и актуализира за потребителите на двуезичната правно-информационна система.

Можете да поръчате продукта "Ciela Law" от електронния ни магазин, както и да направите поръчка на тел.: 02 903 0000 или на имейл ciela@ciela.com.

 

Ciela Law

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките