Новини

Изпрати статията по email

Нови структури, свързани с COVID-19, вече са налични в

Нови структури, свързани с COVID-19, вече са налични в "Сиела Норми" и "Сиела Евро"

22 май 2020

 

Новост в продуктите на "Сиела Норма" са структури, свързани с извънредното законодателство, административни и нормативни актове по повод коронавируса и мерките за ограничаване на заразата. В последните два месеца и половина няколко пъти седмично бяха публикувани заповеди на Министерството на здравеопазването, а редица основни закони бяха изменени и допълнени. Всички тези промени се отразяват в правно-информационните системи, а в тематичния продукт "Сиела Здравеопазване" в структура COVID-19 са налични и консолидираните текстове на заповедите, свързани с превенция срещу коронавируса.

От тази седмица потребителите на "Сиела Норми" също имат възможност да следят актовете, свързани с пандемията в своя продукт. Документите са обособени в структура, наречена  COVID-19, разделени в зависимост от типа и автора. Тя съдържа и заповедите на министъра на здравеопазването с най-актуалните ограничителни мерки.

В основната структура на продукта "Сиела Евро" също се добавят актове, свързани с COVID-19. Документите са разделени тематично в 17 подструктури, които ще се обогатяват непрекъснато. Това е добавена стойност за потребителите, които търсят актуална информация за документите от правото на Европейския съюз, свързани с пандемията от COVID-19.

За да се виждат новите структури програмата трябва да е актуална към бр. 47 на "Държавен вестник", който беше обнародван днес, 22 май 2020 г.

"Сиела Норма" предлага винаги актуална и полезна информация, която да улесни нашите клиенти във всекидневната им административна и оперативна работа.

Продукт "Сиела Евро" може да купите до края на месец май с отстъпка от 12%, а при активация на продукт "Сиела Здравеопазване" до края на месеца ще получите като подарък книгата "52 еко пътеки за всеки".

Можете да се абонирате за правно-информационен софтуер на "Сиела Норма" като се свържете с нас на тел.: 02 903 00 00, да направите заявка на имейл: ciela@ciela.com, или да поръчате, платите и активирате продукт през електронния магазин.

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките