Новини

Изпрати статията по email

Томбола за клиенти на

Томбола за клиенти на "Сиела Норма" по повод Деня на славянската писменост и култура

22 май 2020

 

Кампания "Клиентът на фокус" и томбола с награди - ваучери за покупка в книжарници "Сиела", организира "Сиела Норма" АД по повод 24 май.


Клиентът и неговите желания са основен приоритет на "Сиела Норма" АД. В своята 35-годишна история като компания ние се стремим да удовлетворим всички изисквания към продуктите ни, като предоставяме актуална правна и справочна информация на конкурентни цени.


Благодарим на всички, които ценят принципните и лоялни взаимоотношения и ни гласуват доверие!


Правно-информационните системи на "Сиела Норма" условно могат да бъдат разделени в няколко направления - българско и европейско законодателство, процедури и съдебна практика ("Сиела Норми", "Сиела Практика", "Сиела Процедури", "Сиела Евро"), тематични продукти, свързани с конкретен отрасъл на икономиката или социалната сфера ("Сиела Здравеопазване", "Сиела Счетоводство", "Сиела Енергетика и околна среда", "Сиела Строител" и др.), продукти на английски език ("Ciela Law").


Софтуерът включва нормативни актове, действащи и отменени текстове, стари редакции на целите документи и редакции на отделните елементи, с хипервръзки. Продуктите са инструмент за лесно и бързо управление на информацията и нейното използване за повишаване ефективността на административната и оперативна дейност както на държавни и общински институции, така и на бизнеса.


Може да се запознаете с функционалните характеристики на отделните продукти на нашия сайт или в електронния ни магазин, където да поръчате, платите и активирате само в рамките на няколко минути.


Всеки клиент, който в периода от 24 май до 20 юни 2020 г. (включително) се абонира за правно-информационен софтуер на "Сиела Норма" АД, ще стане част от кампанията "Клиентът на фокус", като участва в томбола* за:



•    30 броя ваучери за покупка на стойност 50,00 лв. в книжарници "Сиела";
•    50 броя ваучери за покупка на стойност 20,00 лв. в книжарници "Сиела".

* Условията са валидни при сключване на нови абонаменти, които са заявени и платени в периода от 24 май до 20 юни 2020 г. (включително).


Можете да се абонирате за правно-информационен софтуер на "Сиела Норма", като се свържете с нас на тел.: 02 903 00 00 или се обадите на търговски представител от Вашия град.


Можете да направите и заявка на имейл: ciela@ciela.com.


След края на кампанията наградите ще бъдат разпределени след жребий между всички участници.


Всички условия и правила на ТОМБОЛАТА можете да прочетете на този адрес.

 

 

Томбола 24 май

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките