Новини

Изпрати статията по email

Сиела Инфо - интегрирана система за фирмено разузнаване

Сиела Инфо - интегрирана система за фирмено разузнаване

02 юни 2020

 

В извънредната епидемична ситуация бизнесът бавно се рестартира, но все още е далеч от обичайния си ритъм. Много от служителите продължават да работят дистанционно или на 4 часа, а стотици хиляди са в неплатен отпуск или на трудовата борса.

 

Но много компании продължават да правят доставки и изпълняват поръчки с отложено плащане, без да са сигурни дали техните партньори са в състояние да погасят задълженията си.

 

Списъците с пазарен потенциал, с които разполагат повечето търговски отдели, продължават да са инструмент за търсене на нови клиенти. Но за близо трите месеца, през които бизнесът беше ограничил възможностите си за развитие, твърде вероятно е част от тези потенциални клиенти да са преустановили дейността си или да са се насочили към други пазарни ниши. Актуализирането на събраната вече информация изисква много голям човешки ресурс и най-вече време.

 

В този контекст базите с бизнес данни за текущото състояние на клиенти, доставчици и конкуренти може да бъде от съществено значение, за да се ограничат всички рискове от бизнес с неплатежоспособни партньори, а и за да се повиши ефективността на усилията на търговските представители.

 

Продуктът "Сиела Инфо" е изключителен инструмент за превенция на грешни бизнес решения, както и за идентифициране на "текущ" пазарен потенциал. Софтуерът дава възможност за добавяне на файл, който съдържа списък с компании "за следене". Потребителите могат да следят  вписването на всяка промяна за избраните юридически лица.

 

Идентификатор за възможни рискове за бизнес начинания са промени в управлението (прехвърляне на дялове, пререгистрации, отпадане на регистрация по ДДС и др., смяна на седалище), освобождаването на голям брой служители, извънредни общи събрания на акционерите и др.

 

Вече "каченият" в продукта файл с "фирми за следене" може да се допълва и отново да се експортира в удобни формати за обработка.

 

За идентифициране на пазарен потенциал "Сиела Инфо" дава същите възможности. Списъците, с които разполагат търговските представители, също могат да бъдат форматирани "за следене" с цел да се ограничат усилията към фирми, които не са активни към настоящия момент или имат финансови затруднения.

 

Няма ограничения за броя на списъците, а данните, които се събират от продукта зависят от целите на бизнеса.

 

Този инструмент е изключително важен в конкретната икономическа ситуация и ще даде възможности за конкурентни предимства на компаниите, които рестартират бизнеса си след близо три месеца.

 

Може да поръчате продукта "Сиела Инфо" на търговски представител от Вашия град, на тел.: 02 903 0000 или имейл: ciela@ciela.com, както и на електронния ни магазин.

 

 

Ciela Info

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките