Новини

Изпрати статията по email

"Сиела Норма" стана собственик на един от най-големите книжни пазари за търговия на едро в България

22 юни 2020

 

"Сиела Норма" АД вече е собственик на книжна борса "Искър" в София. Договорът беше подписан от изпълнителния директор Веселин Тодоров на 11 юни.

Центърът за търговия на едро с книги и книжарски стоки предлага търговски и офис площи, както и складови помещения под наем. Модерната сграда и добрите работни условия са предпоставка близо 50 от най-големите издателства и търговци на книжния пазар у нас да изберат борса "Искър" за свой офис и търговска площ.

Новите собственици обещават да запазят, подобрят и разширят многобройни удобства като: покрита рампа, паркинг, товарни асансьори, обслужване с електрокар и високоповдигач, централна климатизация, денонощна охрана и др.

Наемателите и гостите на борсата могат да се насладят на красива гледка към Витоша от панорамната тераса на ресторанта, който скоро отново ще отвори врати.

Книжна борса "Искър" е модерен търговски център без аналог на средата и условията, които предлага за наемателите и посетителите си.

 

"Сиела Норма" е компания с 35-годишна история. Тя развива успешно и трите направления на бизнеса си - издателска дейност, верига книжарници и разработка на софтуерни продукти.

 

 

книжна борса Искър

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките