Новини

Изпрати статията по email

Част от годишните финансови отчети за 2019 г. вече са налични в продукти

Част от годишните финансови отчети за 2019 г. вече са налични в продукти "Сиела Инфо"

23 юни 2020

 

Потребителите на продуктите "Сиела Инфо" вече имат достъп до 4 885 000 отчети за приходите, разходите и балансови отчети, като бройката им постоянно расте, въпреки че юридическите лица имат още 3 месеца до края на срока за деклариране. Съгласно действащия Закон за счетоводството предприятията трябва да публикуват в Търговския регистър своите ГФО в срок до 30 юни на следващата година, но заради извънредното положение този срок бе удължен.

Всекидневно в нашите продукти "Сиела Инфо" можете да видите текущо обработените актуалните финансови отчети, с пълни аналитични и сравнителни показатели по икономическа дейност.

"Сиела Инфо" разполага с база данни за над 830 000 фирми и регистърни субекти, като за много от тях се съхранява информация още от годината на създаването им. Предоставят се и данните за годишните финансови отчети от 2008 г. досега за над 900 000 фирми и други субекти, както и частично данни от 2003 г.

Данните се актуализират при излизане на следващ финансов отчет или ако в графата "предходна година" в Отчета за приходи и разходи са отразени промени, което дава прегледност и проследимост на финансовата история на фирмите. Разполагаме и с данните за индивидуалните и консолидираните отчети.

Всеки експерт в своята област може да проверява всекидневно динамиката на бизнеса на юридическите лица в България, да следи икономическото развитие на партньори и клиенти, като навреме се информира за възникнали проблеми.

Най-често продуктите се използват от управители на фирми, ръководители на отдели, финансисти, икономически анализатори, кредитни консултанти, маркетолози.

Всеки месец Националният осигурителен институт предоставя информация относно персонала, която се актуализира в продуктите "Сиела Инфо". Въз основа на динамиката на човешките ресурси (освободени и/или назначени служители, възнаграждения, осигуровки) може да се направи оценка за състоянието на юридическите лица, техния потенциал или финансови затруднения.


Чрез различни фирмени анализи всеки потребител на продуктите може да проследи динамиката на своите партньори, клиенти или конкуренти, да оцени потенциален търговски и/или кредитен риск.

При въпроси, свързани с приложението на "Сиела Инфо" за Вашите бизнес нужди, може да се свържете с нас на тел.: 02 903 0000 или на имейл: ciela@ciela.com.

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките