Новини

Изпрати статията по email

"Сиела Норма" участва във форум на Национална асоциация на председателите на Общински съвети

20 юни 2020

 

Националната асоциация на председателите на общинските съвети в Република България (НАПОС) проведе традиционното си годишно Общо събрание на Управителния съвет на сдружението. Националният форум се проведе на 19 юни в хотел "Санкт Петербург" в Пловдив.

Председателят на Общински съвет - Велико Търново Венцислав Спирдонов оглави НАПОС. Спирдонов, който  ръководи местния парламент в старата столица вече втори мандат, в следващите 4 години ще е и председател на Националната асоциация на председателите на общински съвети в Република България.

 

Председателят на Общинския съвет в Шумен инж. Красимир Минчев бе избран единодушно за член на Управителния съвет по предложение на Организационния комитет. В ръководството влизат 25 председатели на Общински съвети в страната.

На форума бяха поканени фирми, "работещи в подкрепа на местното самоуправление", сред които традиционно е и "Сиела Норма". След официалната част и заседанието на УС на НАПОС представителите на компанията Веселин Петров и Веселин Танкишев представиха правно-информационни продукти "Сиела".

 

НАПОС

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките