Новини

Изпрати статията по email

Екипът на

Екипът на "Сиела Норма" честити празника на българските юристи!

16 април 2021

 

На 16 април 1879 г. Великото народно събрание гласува Търновската конституция. Тя остава в сила до 1947 г., когато е приета Конституция на Народна република България, заменена през 1971 г. С падането на комунизма, на 13 юли 1991 г., VII Велико народно събрание приема действащия до днес основен закон на държавата.

По инициатива на Съюза на юристите в България 16 април се отбелязва като професионален празник на българските юристи.

Екипът на "Сиела Норма" честити Деня на Българската конституция на всички представители на органите на съдебната власт, нотариуси, адвокати, юрисконсулти, преподаватели по правни дисциплини, съдебни служители. Пожелаваме им здраве и професионално удовлетворение!

"Сиела Норма" АД е на пазара на правно-информационните продукти от 1997 г. За компанията работят експерти с юридическо образование, както и други професионалисти с дългогодишен опит в своята област. Разработените правно-информационни системи са насочени към различни сфери на бизнеса и административните дейности, но акцент в тях е законодателството - българско и европейско. В свободната зона на корпоративния сайт ciela.net предоставяме безплатен достъп до актовете, обнародвани в "Държавен вестник". Осигуряваме и актуалното законодателство, публикувано в Българския правен портал lex.bg.

В продукт "Ciela Law" можете да ползвате текстовете на българското законодателство и в превод на английски език, а в "Сиела Евро" да получите достъп до европейското законодателство. Административните и съдебни процедури са акцент на "Сиела Процедури", а съдебните актове и практика – на "Сиела Практика". Продуктът, който отразява историята на бизнеса в България и предоставя актуална информация за лицата и фирмите, е "Сиела Инфо". Разработени са и правно-информационни системи с достъп до нормативи и документи, свързани със здравеопазване, счетоводство, данъци, осигуряване, външнотърговски и митнически режим, строителство, енергетика, образование - "Сиела Здравеопазване", "Сиела Счетоводство", "Сиела Строител", "Сиела Енергетика и Околна среда", "Сиела Образование Директор".

До края на месец април можете да активирате софтуер по избор с отстъпка от 5 до 10%, ако направите поръчка през електронния магазин e-ciela.net.

Системите се актуализират както след всеки нов брой на "Държавен вестник", така и при излизането на различни актове, решения, нови процедури. Базите данни са обработени и предоставени в електронен вид с бърз и лесен достъп до актуална и архивна информация, възможност за извличане на бързи справки и проследяване на промени.

Благодарим на всички колеги и клиенти за дългогодишното партньорство.

Честит празник на всички юристи!

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките