Новини

Изпрати статията по email

"Сиела Норма" награди 9 отличници на Юридическия факултет на УНСС

19 май 2021

 

95 са абсолвентите от випуск 2020 г. на Юридическия факултет на Университета за национално и световно стопанство. На две тържествени церемонии (заради пандемичната обстановка) те получиха своите дипломи за завършено висше образование, специалност "Право".

Трима от отличниците с най-висок успех по традиция получиха като подарък от "Сиела Норма" АД едногодишен абонамент за правен софтуер – "Сиела Норми", "Сиела Практика" и "Сиела Евро", а всички абсолвенти с успех над 5,50 - и юридическа литература на издателство "Сиела".

Церемонията бе водена от декана на Юридическия факултет доц. д-р Захари Торманов.

Ректорът на УНСС проф. д-р Димитър Димитров поздрави випуск 2020 с успешното завършване и постигнатото през годините на следване.

Председателят на Върховния административен съд Георги Чолаков, гост на събитието, връчи част от дипломите и поздрави всички с успешното завършване. Той си спомни, че в деня на своето дипломиране е бил поздравен от председателя на Върховния съд, който отправил пожелание следващият председател на Върховния съд да бъде от този випуск. И пожеланието му се е сбъднало. Съдия Чолаков припомни на младите юристи, че всичко зависи от тях самите и че такава цел е напълно възможна за постигане за всеки от тях, ако положи усилия.

Двама от отличниците бяха наградени и от АЛУМНИ клуба на завършилите специалност "Право" в Университета за национално и световно стопанство.

През 2021 г. Юридическият факултет на УНСС отбелязва своята 30-годишнина, а тази седмица Университета за световно стопанство навършва 101 години.

 

 

награждаване на абсолвенти

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките