Новини

Изпрати статията по email

Съвместна промоция на

Съвместна промоция на "Сиела Дневник" и електронна книжарница "Сиела"

21 юни 2021

 

Завършва още една учебната година, в която отново се изправихме пред предизвикателството на дистанционното обучение и децата ни се справиха отлично! Дигиталното образование и технологиите вече са неизменна част от живота ни и със сигурност улесниха както учебния процес, така и комуникацията.

Предстои лятна ваканция с достатъчно време за четене и ние ще поощрим интереса към хубавите книги. "Лято със Сиела" се нарича съвместната промоция на направление "Правно-информационни системи" на "Сиела Норма" АД и електронна книжарница ciela.com, специално разработена за клиенти на "Сиела Дневник".

Всяко училище, което активира годишен абонамент за  "Сиела Дневник" преди новата учебна година, ще получи код за 20% отстъпка при покупка от електронния магазин ciela.com на книги от категориите детска и тийнейджърска литература.

Учениците и родителите от съответното училище, които ще ползват "Сиела Дневник", ще получат отстъпка от 10% при покупка от електронния магазин ciela.com  на книги от същите категории.

"Сиела Дневник" е електронен дневник, интегриран с лицензираната от МОН платформа за дистанционно обучение Microsoft Teams. Софтуерът е разработен от екип от специалисти на "Сиела Норма" АД и експерти в сферата на образованието (съвместно с учители и родители). Той е съобразен с изискванията на Наредба № 8 от 2016 г. за информацията и документите за системата на училищното и предучилищното образование, според която реквизитите в електронните раздели на дневниците трябва да са съвместими с НЕИСПУО.

Вече няколко години десетки български училища използват електронния дневник на "Сиела", за да организират учебния си процес, да комуникират с учители, родители и ученици и да отчитат постигнатите резултати.

Кодовете за отстъпки ще бъдат активни в периода: от 21.06.2021 г. до 31.08.2021 г. включително. Активират се само  при онлайн продажби в електронната книжарница в посочените категории и съответните им подкатегории. Промоцията е валидна както за съществуващи, така и за нови клиенти без регистрация в ciela.com.

При други онлайн покупки са в сила стандартните условия. В случай, че имате друг код за отстъпка, трябва да се направи отделна поръчка в сайта.

Кодовете не важат за доставка. При суми след намалението над 50 лв. тя ще бъде безплатна.

Ако избраната книга има промоционална цена, която е с по-голяма отстъпка от кода по тази промоция, ще бъде активирана по-ниската цена, но няма натрупване на отстъпки.

За да се възползвате от промоцията "Лято със Сиела", можете да се свържете с нас на тел.: 02 903 00 00.

С пожелание за спокойно и безгрижно лято!

Екипът на "Сиела Дневник" и книжарници "Сиела"

 

 

Промоция Сиела Дневник

 

Обратно