Новини

Изпрати статията по email

"Сиела Счетоводство" с нов справочник за е-търговия и подарък – книга

28 юни 2021

 

От 28 юни до 25 юли 2021 г. всеки нов клиент, който активира годишен абонамент за "Сиела Счетоводство" след плащане в електронния магазин или поръчка на търговски представител, ще получи като подарък книгата "Социално и здравно осигуряване 2021" (съставител и анотация: доц. д-р Нина Гевренова).

Сборникът съдържа най-важните нормативни актове, необходими за прилагането на общественото и здравното осигуряване.

Новата структура "Справочник електронна търговия" включва актуална информация относно новите правила за електронната търговия в Европейския съюз, които влизат в сила от 1 юли 2021 г. Те са свързани с налагането на данък добавена стойност върху трансграничните дейности на потребителския пазар в електронната търговия.

Структурата съдържа както конкретната нормативна уредба, практика на ЕС, приложимите бланки, формуляри, така и експертни разработки относно електронната търговия в светлината на законодателните промени.

"Сиела Счетоводство" e експертна правно-информационна система, която поддържа бази данни с актуалното законодателство, процедури, бланки и друга полезна информация за всички  специалисти, които работят в областта на финансите и счетоводството.

Две от последните експертни разработки в "Сиела Счетоводство" са на Мая Жотева и засягат облагането на доставките от специални режими за данъчно задължени лица, както и промените в Закона за ДДС, свързани с електронната търговия, които влизат в сила от 1 юли 2021 г.

 

 

Промоция Сиела Счетоводство

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките