Новини

Изпрати статията по email

Електронният магазин за правен софтуер на

Електронният магазин за правен софтуер на "Сиела" стана на 6 години

15 септември 2021

 

Историята на правно-информационните системи в България датира от повече от три десетилетия, но електронните продажби на правен софтуер на пазара са сравнително отскоро. На днешния ден (15 септември) през 2015 г. стартира електронният магазин за онлайн поръчки www.e-ciela.net като още един канал за продажби и комуникация с клиентите на "Сиела Норма".

Вече 6 години клиентите могат да избират и поръчват продукти не само на търговец/търговски представител на компанията в страната, но и онлайн. Магазинът предлага 15 софтуерни продукта.

От областта на българското законодателство можете да избирате между "Сиела Норми", "Сиела Процедури", "Сиела GDPR Справочник" и "Сиела Практика".

В раздела за специализирани продукти, предназначени за експерти в конкретни области от бизнеса и административните дейности, са предложени още няколко правно-информационни системи: "Сиела Здравеопазване", "Сиела Счетоводство", "Сиела Евросчетоводител", "Сиела Строител" и "Сиела Енергетика и околна среда".

Може да поръчате онлайн абонамент и за "Сиела Инфо" – най-търсеният продукт от бизнеса, както и "Бази данни по поръчка" и "Искове по несъстоятелност".

Продуктите, които включват европейското законодателство, са "Сиела Евро", "Сиела Евросчетоводител" и "Сиела GDPR Справочник".

Една от правно-информационните системи е предназначена за чужденци – "Ciela LAW". Тя предлага на най-важните български законодателни актове в превод на английски език.

След успешна поръчка за времето на абонамента всеки клиент получава постоянна актуализация на съдържанието и поддръжка от отдела за обслужване на клиенти.

Магазинът предлага различни опции за плащане – с дебитна/кредитна карта, по банков път и др.

През последните 2-3 години се увеличават клиентите от чужбина, които активират абонамент за правен софтуер онлайн. Заради дистанционната работа на много от администрациите електронният магазин стана предпочитан канал за поръчки.

Честит празник на екипа, който поддържа електронния магазин e-ciela.net, както и на всички наши клиенти!

 

Онлайн магазин ПИС Сиела Норма

 

Обратно