Новини

Изпрати статията по email

5 години партньорство между

5 години партньорство между "Сиела Норма" АД и ESPRiT Engineering GmbH в автомобилната индустрия

17 септември 2021

 

Вече 5 години софтуерният отдел на "Сиела Норма" АД работи успешно и в автомобилната индустрия благодарение на партньорството си с ESPRiT Engineering GmbH.

Компанията ESPRiT Engineering GmbH има бизнес в различни сфери на световната икономика, но основните ѝ проекти са за групата на Volkswagen. Автомобилният гигант получи изключително признание през тази година - световната кола на 2021-а е новият напълно електрически ID, отличен на международния конкурс за наградите World Car Awards. Това е първият SUV модел, използващ технологичната основа на модулната платформа за автомобили с електрическо задвижване.

ESPRiT Engineering, със седалище в Мюнхен и представителства в Инголщад и Щутгарт, Германия, повече от 10 години работи върху софтуерни проекти на автомобилните гиганти, свързани с проектиране на компоненти и системи, системна интеграция, както и оптимизиране и установяване на процеси, методи и инструменти.

Основата на партньорството ни с ESPRiT Engineering GmbH е в разработването, тестването и внедряването на нови технологии в автомобилната индустрия. Съвместните ни проекти са за някои от най-големите автомобилни производители в света: AUDI AG, Porsche AG и BMW Group.

Възложителите очакват от IT специалистите на "Сиела Норма" разработване на нови функционалности и софтуер за задвижване на двигателите, предназначени за нови модели автомобили, още от етап проектиране, през кодиране, интегриране на разработения и тестван софтуер, до началото на серийното производство.

Пример за успешно реализиран съвместен проект с германските ни партньори е част от разработката и тестването на електрическото задвижване "e-tron quattro" на AUDI, което днес вече е в серийно производство.

Екипът на "Сиела Норма" АД е участвал и в проект за автономно управление –  тогава технология на бъдещето, днес - настояще за автомобилната индустрия. В момента нашите разработчици са част от проекти свързани с разработване и тестване на функтионалности предназначени за ново поколение електрически автомобили: AUDI Q6 E-Tron, Porsche Macan II EV и други.

Екипът, който работи по проектите на ESPRiT Engineering, продължава да се разраства и да се включва в нови проекти на автомобилната индустрия. При интерес към тези проекти, можете да се свържете с екипа софтуерни разработчици на "Сиела Норма" и да изпратите своя автобиография на е-мейл: dimitar.menkov@ciela.com

 

Espirit Engineering GMbH

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките