Новини

Изпрати статията по email

Софийският университет откри новата учебна година

Софийският университет откри новата учебна година

01 октомври 2021

 

Новата учебна година в много от висшите училища в България бе открита днес, на повечето места само в присъствието на първокурсниците.
 

По традиция представители на "Сиела Норма" АД присъстват на първия учебен ден в Софийския университет "Св. Климент Охридски", за да поздравят студентите – първокурсници на Юридическия факултет. Всички те получиха подаръци от издателство "Сиела" и направление "Правно-информационни системи" – Конституцията на Република България, Закон за задълженията и договорите, рекламни материали.

Ректорът проф. дфн Анастас Герджиков откри академичната учебна година със слово и представи деканите на факултетите на Софийския университет. След това проф. Герджиков връчи студентските книжки на първокурсници, първенци на национални олимпиади и състезания.

Гост на тържествената церемония беше министърът на образованието и науката проф. Николай Денков.
 

От сърце желаем на бъдещите юристи на Софийския университет "Св. Климент Охридски" да бъдат мотивирани и целеустремени в професионалния път, който са си избрали. Вярваме, че разбират, че правото е кауза и изисква посвещаване.

Успешна 2021/2022 учебна година!

 

Откриване учебната година в СУ

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките