Новини

Изпрати статията по email

Започва регистрацията за конкурса

Започва регистрацията за конкурса "Наградите на БАИТ" за 2021 г.

01 ноември 2021

 

"Сиела Норма" АД отново е партньор на годишния конкурс за иновации и технологични решения на Българската асоциация по информационни технологии.

За 11-а поредна година БАИТ ще отличи проектите, допринесли за развитието на информационните и комуникационните технологии през годината. Това издание на конкурса ще определи носителите на осем отличия в следните категории: Образователна награда, Младежка награда, Журналистически принос, Публична администрация, Start Up Компания, Успешен български ИКТ продукт/услуга, Успешен ИКТ проект в полза на българската икономика и Награда за специален принос.

Отличените в конкурса ще получат предметни и парични награди, осигурени от спонсорите.

"Сиела Норма" АД ще предостави няколко награди: правно-информационни системи и ваучери за книги за верига книжарници "Сиела".

Днес започна регистрацията за участие в конкурса "Наградите на БАИТ" за 2021 г. Тя е онлайн и ще бъде отворена до 24.00 ч. на 11 януари 2022 г. на адрес: bait-awards.bg/pages/Registration/

В конкурса могат да участват компании, регистрирани в България по българското законодателство, български организации и институции, лица и екипи, работещи за тях. Участието е безплатно.

Седем от категориите на конкурса дават възможност в надпреварата да се включат ученици, студенти, журналисти, компании-разработчици на софтуер, компании, ползватели на софтуер, стартъпи, образователни институции и публични администрации (общински и държавни).

Наградата за специален принос се връчва по решение на журито, чрез вътрешни номинации.

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония през м. февруари 2022 г.

Кампанията и церемонията по награждаването се провеждат под патронажа на Президента на Република България.

 

 

Награди БАИТ

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките