Новини

Изпрати статията по email

Английски превод на новото законодателство на 47-ото НС - в Ciela Law

Английски превод на новото законодателство на 47-ото НС - в Ciela Law

28 март 2022

 

Правно-информационната система "Ciela Law" съдържа актуалното българско законодателство, преведено на английски език. Екипът успешно актуализира всички изменения и допълнения в законите, приети от последния състав на Народното събрание. Преводите включват и всички кодекси, закони, правилници и правилници за прилагане.

Програмата в момента е актуална към брой 23 на "Държавен вестник" от 22 март 2022 г.

Бяха добавени редица подзаконови нормативни актове. Сред тях са: Правилникът за прилагане на Закона за електронната идентификация, Правилникът за прилагане на Закона за регионалното развитие, Правилникът за прилагане на Закона за одобрение и приложение на общия градоустройствен план на София и др.

Част от работата по развитието на правно-информационната система на английски език на "Сиела Норма" е редакции и подобряване/осъвременяване на преводите на съществуващи в базата данни актове, тъй като някои от тях са още от средата на 90-те години, когато е създаден продуктът. Поставят се вътрешни препратки и линкове към интернет сайтове за по-лесно намиране на информация и връзка с архивни текстове на нормативните актове.

Правно-информационната система "Ciela Law" съдържа близо 1500 български нормативни акта в превод на английски език, групирани по вид - конституция, кодекси, закони, правилници, наредби, тарифи, действащи и отменени и т.н.

Можете да поръчате софтуера на английски език на търговец, на тел. 02 903 00 00 или в електронния ни магазин с 5% отстъпка.

 

 

Ciela Law

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките