Новини

Изпрати статията по email

Образците, свързани с директни плащания на ДФ

Образците, свързани с директни плащания на ДФ "Земеделие" - в "Сиела Процедури"

30 март 2022

 

Потребителите на правно-информационната система "Сиела Процедури", които са земеделски стопани, могат да изтеглят от програмата необходимите бланки, с които да подадат заявленията си за подпомагане по схеми и мерки за директни плащания на Общата селскостопанска политика.

Заявленията за подпомагане се подават в общинската служба по земеделие, в която се намира:
- постоянният адрес на кандидата - физическо лице;
- адресът на управление на кандидата - юридическо лице или едноличен търговец.

Заявленията се подават през периода от 1 март до 15 май на годината, за която се кандидатства за подпомагане.

Сред другите акценти в правно-информационната система "Сиела Процедури" в края на март 2022 г. са две нови процедури по Закона за предоставяне на цифрово съдържание и цифрови услуги и за продажба на стоки:
- Подаване на жалби и сигнали по Закона за предоставяне на цифрово съдържание и цифрови услуги и за продажба на стоки
- Предявяване на рекламация по Закона за предоставяне на цифрово съдържание и цифрови услуги и за продажба на стоки

Молбата за предоставяне на международна закрила в Република България, която бежанците от Украйна трябва да попълнят при влизането в страната, също може да бъде изтеглена от правно-информационната система "Сиела Процедури".

"Сиела Процедури" е правно-информационна система, адресирана към широк кръг потребители - представители на централната и местна администрация, на органите на съдебната власт, адвокати, нотариуси, студенти, медии, юридически лица с нестопанска цел, търговци, обществени организации, банки и др.

Продуктът е ориентиран към всички граждани, включително и в качеството им на физически лица, които посещават институции, подават документи, сключват договори.

Можете да ползвате 7% намаление от цената, ако активирате пакет "Стандарт" в електронния ни магазин, който включва "Сиела Процедури" и "Сиела Норми". Така ще оптимизирате своята работа по отношение на актуалното законодателство, услуги и процедури.

 

 

Земеделие

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките