Новини

Изпрати статията по email

Избори за промени в състава на Управителния и Контролния съвет на КРИБ

Избори за промени в състава на Управителния и Контролния съвет на КРИБ

01 юни 2022

 

Изпълнителният директор на "Сиела Норма" АД Веселин Тодоров беше преизбран за член на Управителния съвет на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ).

Веселин Тодоров имa дългoгoдишeн oпит в yпpaвлeниeто нa ИКT пpoeĸти, включително и в областта на електронното управление. Нocитeл е нa нaгpaдитe нa KPИБ и cп. "Иĸoнoмиĸa" в ĸaтeгopия ИKT, ayтcopcинг и бизнec ycлyги. Той е член и на Контролния съвет на Българската асоциация по информационни технологии.

Кирил Домусчиев беше преизбран единодушно за председател на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България за следващ четиригодишен мандат. "След последното преброяване КРИБ отново е най-голямата национално представителна организация на работодателите в България, в пъти по-голяма от другите работодателски организации по различните критерии. И този факт вече  никой не го оспорва"- коментира при откриването Кирил Домусчиев.

В новия Управителен съвет влизат 29 души - представители на някои от най-големите компании в България.

Бяха обсъдени и приети отчетите на УС за дейността на КРИБ за периода 1 януари - 31 декември 2020 г. и 1 януари - 31 декември 2021 г.; финансовите отчети на сдружението за същите периоди и проектобюджетът на КРИБ за 2022 г. както и отчетите на Контролния съвет на КРИБ за същия период.

 

 

Веселин Тодоров

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките