Новини

Изпрати статията по email

"Сиела Норма" с подаръци за абсолвентите по право във Велико Търново

24 юни 2022

 

В Ректората на на Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий" (ВТУ) се състоя тържествената церемония по повод официално връчване на дипломите на Випуск 2022 на Юридическия факултет (ЮФ).

 

Тя беше открита от проф. дн Георги Иванов Митов, декан на ЮФ на висшето училище. Сред гостите бяха представители на ръководствата на съдилищата от Великотърновския апелативен район.

 

100 млади юристи завършиха Юридическия факултет, 17 от тях - с отличен успех. Дипломите бяха връчени от доц. д-р Димитър Симеонов, заместник ректор по учебната част на Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий".

 

За поредна година абсолвентите по право на ВТУ получиха подаръци от "Сиела Норма" АД по повод своето дипломиране – годишен абонамент за правно-информационен софтуер ("Сиела Норми", "Сиела Практика" и "Сиела Евро"), както и юридическа литература.

 

Изпълнителният директор на "Сиела Норма" АД Веселин Тодоров поздрави ръководството и абсолвентите, на които пожела успешна професионална реализация.  

 

Юридическият факултет на Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий” е първият извън столицата, създаден е преди 31 години.

 

 

 

LJW

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките