Новини

Изпрати статията по email

Иво Аръков е лице на календара на

Иво Аръков е лице на календара на "Сиела" за 2023 г.

12 август 2022

 

Една от най-старите традиции на "Сиела" е създаването на годишни календари с популярни лица от света на изкуството, телевизията, модата.
 

Първият календар е отпечатан в далечната 1999 г.!

Прекрасни момичета са позирали пред обективите на известни български фотографи... и само един мъж. Досега.

След фотосесията на очарователния Владимир Карамазов преди цели 12 години, лице на календара на "Сиела" през 2023 година ще бъде още един красив и талантлив млад мъж - актьорът Иво Аръков.

Фотосесията беше направена в началото на месец май пред една от най-красивите и емблематични сгради в България - Народния театър "Иван Вазов".

Иво Аръков позира със своята приятелка Габриела за първи път в професионална фотосесия. Снимките за календара на "Сиела Норма" за 2023 г. са дело отново на един от най-добрите български фотографи - Костадин Кръстев.

След 7 години като телевизионен водещ на предаването "Мармалад" Иво има нови професионални превъплъщения. Той беше част от лятното национално турне "Хотел шест звезди - ексклузивна актьорска вечер". В новия комедиен спектакъл под режисурата на Богдан Петканин участват 12 обичани български звезди. Аня Пенчева и Иво Аръков са водещи, а Руслан Мъйнов участва като изпълнител на обичани евъргрийни.

Иво е участвал както в български, така и в световни продукции. Снимал е с Жан Клод Ван Дам, Вини Джоунс, Сам Спруел, Том Сайзмър, Раян Рейнолдс и др.

Гледали сме го в българските телевизионни сериали "Фамилията", "Белези", "Скъпи наследници", в един турски сериал, излъчван и в България ("Ирония на съдбата", където си партнира със световноизвестния Къванч Татлъту).

Иво Аръков ни забавлява с невероятната си игра в сериала "Съни Бийч" (надяваме се да има скоро трети сезон).

Има епизодична роля в нов филм на 20th Century Studios ("Принцесата" с Джоуи Кинг и Олга Куриленко), излъчван от стрийминг платформата Hulu.

Очаквайте в края на годината новия календар на "Сиела"!

 

 

Календар Сиела Норма 2023

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките