Новини

Изпрати статията по email

30% отстъпка на

30% отстъпка на "Архив на Държавен вестник" - поръчка на брой

06 март 2023

 

"Сиела Норма" АД вече предлага дигитализираните архивни броеве на Официалното издание и в електронната книжарница ciela.com.

Поради големия интерес към конкретни нормативни актове, предлагаме единични броеве като дигитално копие, които можете да получите след потвърдено плащане на посочен мейл. Само до края на март 2023 г. ползвате 30% отстъпка.

"Архив на "Държавен вестник" предлага дигитализираното законодателство от периода 1920 г. - 1989 г. Актовете след 1989 г. се публикуват със съответните актуализации в правноинформационната система "Сиела Норми".

След плащане в електронния магазин за архивен брой, изпратете  заявка до имейл: ciela@ciela.com или се обадете на тел. 02 903 0000 и на същия мейл ще получите заявеното дигитално копие.

В архивните броеве можете да откриете постановления, с които се урежда статут на защитени природни обекти, нормативни актове, свързани с паметници на културата. Тези архивни документи са необходими във връзка с действия по проектиране и строителство, съдебни спорове, научни разработки.

В "Архив на Държавен вестник" нашите клиенти търсят публикации за осиновявания, издирвания, информация за изчезнали лица и др.

Популярният израз за отказ от роднинство в "Държавен вестник" всъщност е свързан с много разпространена практика в миналото, а съответните декларации са необходими в настоящето за доказване на наследствени права и кръвни връзки. По сегашната правна система не съществува възможност за така нареченото отказване от деца или родители - наследниците по закон са такива, независимо дали се грижат и уважават своите наследодатели. Документираният отказ от роднинство също може да е причина да търсите конкретен архивен брой.

Продуктът "Архив на "Държавен вестник" съдържа също стари нормативни актове, свързани с държавното устройство, външнополитическите отношения, градоустройството и строителството, кадастъра, трудово-правните отношения, наказателното производство и т. н., които имат своето отражение до днес.

Дигиталният архив позволява проследяване на историческата взаимовръзка на нормативните актове в дадена област за дълъг период от време. Продуктът ще бъде от полза и в образователния процес в българските университети.

Поръчайте архивния брой на "Държавен вестник", който съдържа конкретен нормативен акт с 30% отстъпка само до края на март в ciela.com или се абонирайте за продукта, който съхранява дигитализираното архивно законодателство в периода от 1920 до 1989 г. – "Архив на Държавен вестник".

 

 

 

Единичен брой на Държавен вестник

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките