Новини

Изпрати статията по email

ПОГЛЕД: Нашият нов сайт

01 октомври 2013

 

 

Уважаеми клиенти,

 

В момента разглеждате новата визия на сайта на Сиела правно-информационни системи. Временно двете страници - тази и досегашната ще работят паралелно.

 

 

Какво ще прочетете по-надолу:

  • НОВО Информационно табло Последна актуализация
  • НОВО Безплатна зона с нормативи и ДВ
  • НОВО меню Изтегли
  • Продукти
  • НОВО Блог
  • Сиела Норма АД - структура и дейности

 

 

 

Нов сайт

 

Тук, в новоизградената ни страница представянето на дейността Справочен и правен софтуер на Сиела е направено така, че да улеснява ориентацията на търсещите и нуждаещите се от информация граждани, клиенти, представители на бизнеса и публичния сектор.

 

Информационно табло Последна актуализация

Още на началната страница ще се запознаете с номера на новия брой на ДВ и OJ или датата на последните актуализирани данни от Търговския регистър в нашите системи  – от изложеното в тази секция ще се убедите, че това става ежедневно.

 

 

 

 

 

 

НОВО Безплатна зона с нормативи и ДВ

 

Новост е обособената безплатна зона за неограничен достъп с нормативи и библиотека Държавен вестник.

      

 

 

В структурата  Нормативи сме публикували пълните списъци с актуалните, действащи актове от българското законодателство: Конституция, кодекси, закони, наредби. Текстовете на документите са изложени в техния последен актуален вид.

 

В библиотека Държавен вестник можете да четете последно публикуваните броеве на ДВ, както и тези от предишни години.

 

Информацията в безплатната зона се зарежда автоматично от базите данни на нашите правно-информационни системи, което е гаранция за тяхната актуалност. Нормативите се обновяват с актуализацията на нашите платени продукти. Можете да разчитате, че при необходимост винаги ще намирате актуалния документ от вида на тези, които поддържаме тук в безплатната зона.

 

 

НОВО меню Изтегли 

В основното менюто е създадена структура Изтегли. Това е място, откъдето можете да сваляте качените от нас работни файлове, инструкции и приложения, необходими при работата с нашите правно-информационни системи. Обособени са 4 основни категории - инструкции, помощни приложения и Сиела 5.1, в която са качени дисковете за инсталация.

 

 

Продукти

Набора от 14 правно-информационни системи Сиела ще се увеличи с още 3 продукта, свързани с услуги по предоставянето на фирмени данни. Продуктите са представени така, че да се  улесни представата ви върху обхвата на информационните услуги, които предлагаме.

 

Можете да селектирате продукти профилирани, според информацията която ви интересува: подбрани по икономически браншове и типове информация в тях или свързани продукти, според видовете специалисти които ги ползват.

 

Всеки продукт е представен със своите съдържание , функционалност, възможности за ползване и в темата Акценти ще намирате информация относно последните промени и новости влезнали в актуализацията през последния месец. Ще се убедите колко важни  промени и нови документи се вкарват за такъв кратък период.

Файлове с помощна информация можете да сваляте от рубриката Полезно, от страницата за всеки продукт.

 

Скоро ще можете да се регистрирате на сайта със свой профил и да правите своя  избор за абонамент много по-лесно.

 

 

НОВО Блог

В това пространство очакваме да провеждаме ползотворен диалог с потребителите на правно-информационни системи Сиела, както и тези които се интересуват от темата на нашата дейност. Направихме го, за да успеем да задоволим и най-малките потребности от специализирана информация и функционалност и да продължим да изграждаме здрава връзка клиент-продукт на Сиела. Нашите клиенти винаги могат да разчитат да ни се обадят с въпроси, свързани с компетентността на нашите специалисти, както и ние разчитаме на тях, за да продължим да създаваме все по-добри информационни решения.

 

 

Сиела Норма АД

Дружеството предлага продукти и услуги под търговската марка Сиела, която съществува от 1991 г. От тогава досега, дейността на Сиела се развила в три основни направления, които можете да разгледате на нашите сайтове:

 

  • Издателска дейност – www.ciela.bg
  • Верига книжарници Сиела и е-книжарница – www.ciela.com
  • Справочен и правен софтуер – сайтът, който разглеждате в момента
  • От няколко години Сиела успешно се реализира и в сферата на публичните проекти в частта с организирането на семинари, събития и обучения.

 

Заповядайте в нашите книжарници, разгледайте новите ни издания, намерете актуалните документи в новата безплатна зона с нормативни актове и библиотека Държавен вестник на обновения ни сайт.

 

Надяваме се да останете доволни от услугите, които Сиела предлага!

 

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките