Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 56 от 16.VII

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 178 ОТ 12 ЮЛИ 2019 Г. ЗА ДОПЪЛНЕНИЕ НА ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 91 НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТ 2001 Г. ЗА УТВЪРЖДАВАНЕ НА СПИСЪК НА ДЪРЖАВИТЕ И ОРГАНИЗАЦИИТЕ, СПРЯМО КОИТО РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ПРИЛАГА ЗАБРАНА ИЛИ ОГРАНИЧЕНИЯ ВЪРХУ ПРОДАЖБАТА И ДОСТ

 

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 178 ОТ 12 ЮЛИ 2019 Г. ЗА ДОПЪЛНЕНИЕ НА ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 91 НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТ 2001 Г. ЗА УТВЪРЖДАВАНЕ НА СПИСЪК НА ДЪРЖАВИТЕ И ОРГАНИЗАЦИИТЕ, СПРЯМО КОИТО РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ПРИЛАГА ЗАБРАНА ИЛИ ОГРАНИЧЕНИЯ ВЪРХУ ПРОДАЖБАТА И ДОСТАВКИТЕ НА ВЪОРЪЖЕНИЕ И СВЪРЗАНОТО С НЕГО ОБОРУДВАНЕ, В СЪОТВЕТСТВИЕ С РЕЗОЛЮЦИИ НА СЪВЕТА ЗА СИГУРНОСТ НА ООН И РЕШЕНИЯ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И НА ОРГАНИЗАЦИЯТА ЗА СИГУРНОСТ И СЪТРУДНИЧЕСТВО В ЕВРОПА (ДВ, БР. 37 ОТ 2001 Г.)

В сила от 16.07.2019 г.

Обн. ДВ. бр.56 от 16 Юли 2019г.

МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ

ПОСТАНОВИ:


§ 1. В приложение № 2 към чл. 2, ал. 1, в т. 11. Беларус накрая се създава нов абзац:

"Забележка. Забраните по т. 1 не засягат задълженията, произтичащи от договор или споразумение и/или предоставянето на помощ, необходима за поддръжката и безопасността на наличния капацитет в рамките на ЕС."

Заключителни разпоредби

§ 2. Постановлението влиза в сила от деня на обнародването му в "Държавен вестник".

§ 3. В срок три работни дни считано от деня на влизането в сила на това постановление заместник министър-председателят по правосъдната реформа и министър на външните работи да предприеме необходимите мерки по уведомяването на всички държави - членки на Европейския съюз, относно неговото обнародване и съдържание.

Промени настройката на бисквитките